Sairaanhoitaja (2), sijaisuus, Osasto 21 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, tule meille töihin! Pään- ja kaulan vastuualueen vuodeosastolle 21 ja operatiiviselle päiväosastolle haetaan vähintään kahta (2) sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat 16.1.2022 asti. Työ on kolmivuorotyötä.

Osastollamme hoidetaan korva-, nenä- ja kurkkutautien, silmä-, hammas- ja suusairauksien potilaita sekä kilpirauhaspotilaita. Näiden lisäksi päiväosastolla hoidetaan viiden eri erikoisalan potilaita.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn ja hyvän perehdytyksen. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Raija Korhonen, p. 040 678 1471, sähköposti: raija.l.korhonen@ppshp.fi ja apulaisosastonhoitaja Jessica Alatalo-Keskitalo, p. 040 678 1252, sähköposti: jessica.alatalo-keskitalo@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Operatiivinen tulosalue, Pään ja kaulan sairaudet, Osasto 21

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Rekommenderade jobb