test

Sairaanhoitaja (2), sijaisuus, päihdehuollon avopalvelut, korvaushoitopoliklinikka

Ansök senast  2.5.2024 14:30

Haemme Pohteen päihdehuollon avopalveluihin kahta (2) sairaanhoitajan sijaista korvaushoitopoliklinikalle 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudet kestävät 1.8.2024 saakka, jatko mahdollinen.

Päihdehuollon avopalvelut tuottavat palveluita päihde- ja rahapeliriippuvaisille asiakkaille sekä heidän läheisilleen. Rekrytoitavan sairaanhoitajan sijaisen tehtäviin kuuluu työskennellä moniammatillisessa työryhmässä ja verkostoissa päihdehuollon avopalveluissa ja toteuttaa opioidikorvaushoitoa Tuiran hyvinvointikeskuksen ja Yrttipellontien yksiköissä. Opioidikorvaushoito sisältää potilaiden lääkehoidon ja psykososiaalisen tuen sekä konsultatiivisen avun antamisen eri yhteistyötahoille. Työ sisältää työskentelyä yhteisöllisen työvuorosuunnittelun mukaisesti myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä.

Muihin sairaanhoitajan tehtäviin päihdeavohoidossa kuuluvat arviokäynnit, yksilölliset psykososiaalisen tuen keskustelut, mahdollisten ryhmämuotoisten hoitomuotojen suunnittelu ja toteutus, potilaiden perheiden kanssa tehtävä työ ja verkostoyhteistyö. Päihdehuollon avopalveluissa työskennellään sekä aikuisten että alaikäisten potilaiden parissa.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta päihdehoitotyöstä tai työskentelystä päihdetaustaisen asiakkaiden kanssa. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä työyhteisötaitoja. Eduksi luetaan kokemus mielenterveystyöstä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa Joni Saarela, p. 040 144 0324. Sähköposti: joni.saarela@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare