Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2), toimi, Herttakoti - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten palveluihin ympärivuorokautisen asumisen toimialueelle kahta (2) sairaanhoitajaa toimeen Herttakotiin.

Hiirosenkodin yhteydessä toimiva tehostetun palveluasumisen yksikkö Herttakoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille, joilla on fyysistä, psyykkistä, kognitionaalista ja/tai sosiaalista toimintakyvyn alenemista niin, etteivät he enää selviydy kotona, mutta eivät tarvitse ympärivuorokautista laitoshoitoa. Herttakodin toiminta-ajatuksena on hoitaa asiakasta hänen voimavarojaan ja yksilöllisyyttään kunnioittaen. Toimintamme perustuu kuntouttavaan hoitoon ja asiakkaita osallistavaan toimintamalliin kinestetiikkaa hyödyntäen. Tavoitteenamme on, että asiakas voi ylläpitää sosiaalisia suhteitaan sekä osallistua itselleen mieleiseen hyvinvointia ja toimintakykyä edistävään toimintaan. Haluamme, että asiakas kokee elämänsä turvalliseksi ja arvokkaaksi sekä turvata iäkkään henkilön asumisen pysyvyys samassa palveluasumisen yksikössä elämänsä loppuun asti.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaiden hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Sairaanhoitajan työ yksikössämme on pääosin kaksivuorotyötä, työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia.

Arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä sekä joustavuutta. Eduksesi luemme aiemman kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksen sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Greetta Kangas, p. 044 703 5865 tai vastuualuepäällikkö Maiju Tuisku, p. 044 703 5801. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Ikäihmisten palvelut, Ympärivuorokautinen asuminen, Herttakoti

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.


Osoite: Merikotkantie 5, 90250 Oulu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb