Sairaanhoitaja (2), toimi, tukielinkirurgian osasto, OYS

Ansök senast  26.6.2024 14:30

Sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut tekemään ortopedisten, traumatologisten ja plastiikkakirurgiset potilaiden parissa kirurgista hoitotyötä? Tukielinkirurgian osastolla on haettavana kaksi (2) sairaanhoitajan toimea.

Monipuolinen osastomme tarjoaa sairaanhoitajille mahdollisuuksia työskennellä erilaisten potilasryhmien kanssa. Osastollamme hoidetaan sekä suunniteltuun toimenpiteeseen tulevia että päivystyspotilaita. Akuutti kirurginen osastohoitotyö sisältää mm. potilaan valmistelua päivystysleikkauksiin, leikkauksen jälkeistä potilaan tilan seurantaa ja lääkehoitoa. Meillä on mahdollista kehittyä kirurgisen potilaan hoitotyön huippuosaajaksi hyvällä perehdytyksellä, tiimin tuella ja työkierrolla. Meillä ei ketään jätetä yksin, vaan hoidamme potilaita työpareina. Työ on kolmivuorotyötä.

Työyhteisönä pyrimme avoimeen ja vuorovaikutukselliseen tiimityöskentelyyn, joten toivomme Sinulta positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullisuutta muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta.

Meillä on käytössä toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu kolmivuorotyötä varten, johon voi esittää toiveita työvuoroista ja vapaapäivistä. Halutessasi voit liittyä työaikapankkiin.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi. Tervetuloa OYS:n tukielinkirurgian osastolle töihin!


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Anne Mäki-Rautila, p. 040 1624 403 ja vastuuyksikköpäällikkö Kaija Paakki-Tiainen,

p. 040 080 7329. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare