Sairaanhoitaja (2) - Tammerfors stad

Sairaanhoitaja (2)

VASTAANOTTOPALVELUT/TOIMENPIDE- JA KONSULTAATIOYKSIKKÖ
Tampereen kaupungin uniyksikkö kuuluu vastaanottotoiminnan toimenpide- ja konsultaatioyksikköön. Uniyksikkö toimii Tipotien terveysasemalla. Yksikössä työskentelee neljä sairaanhoitajaa.
Haemme uniyksikköön kahta sairaanhoitajaa (CPAP-hoitaja), jotka ovat erikoistuneet uniapneapotilaan hoitoon, suppeisiin unirekisteröinteihin ja hengityslaitehoitoihin. Tehtävänä on potilaan hoito sekä ohjaus ja neuvonta. Hakijalla tulee olla riittävä osaaminen unihäiriöistä ja niiden hoitomenetelmistä.
Työssä odotetaan kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä oman työn organisointiin ja priorisointiin.
Hakijalta odotetaan kiinnostusta uniapneapotilaiden hoitoon ja valmiutta itsenäiseen tiedon hankintaan, esim. hoitosuositukset ja hoitoketjut. Hyvät yhteistyötaidot ja konsultointitaito ovat moniammatillisen työskentelyn edellytys.
Kelpoisuusvaatimuksena Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja soveltuva lisäkoulutus tai riittävä työkokemus. Tehtävässä edellytetään LOVE-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.
Työkokemus keuhkosairauksien hoitamisesta ja osaaminen unihäiriöiden hoidosta katsotaan eduksi. Ongelmien ratkaisukyky ja itsenäinen päätöksenteko ovat keskeisiä taitoja tehtävän hoitamiseksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 31.7.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Vastaanottopalvelut/Toimenpide- ja konsultaatioyksikkö
  • Työpaikka
  • tre-1-298-19
  • 10.7.2019 - 31.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.

Vastaanottopalvelut/Toimenpide- ja konsultaatioyksikkö
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan