test
Sairaanhoitaja, 2 työsuhdetta, Kotiutustiimi - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kotiutustiimin sairaanhoitajan työtehtävät sisältävät laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tärkein tehtävämme on kotiuttaa asiakkaita sairaalasta ja tukea heitä alkuun kotiutumisen jälkeen ja tarvittaessa järjestää heille apuja kotiin. Työ on itsenäistä, mutta asiakkaaseen liittyvä hoidon tarve, arviointi ja toteutus tapahtuu moniammatillisesti sairaanhoitajien, lähihoitajien, terapeuttien, lääkärin sekä asiakasta hoitavien yhteistyötahojen kanssa. Sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimissä sairaanhoidon asiantuntijana. Työ on monipuolista, vastuullista, vaihtelevaa ja itsenäistä. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloiteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 a §:n mukainen suoja.

Ajokortti on välttämätön työssä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Pirkko Lämsä p. 040 187 9249 / pirkko.lamsa@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Kotiutustiimi

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb