Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2), vanhuspsykiatria - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan vakituinen toimi vanhuspsykiatrian osastolla

Yksikkömme toiminta on painottunut ikääntyvien potilaiden psykiatriseen kriisihoitoon, tutkimukseen ja erotusdiagnostiikkaan. Osastolla hoidetaan pääasiassa ikääntyviä potilaita, joilla on mielialahäiriöitä, äkillisiä psykoottisia häiriöitä tai erilaisia sekavuustiloja. Sairaala toimii opetussairaalana.

Sairaanhoitajana toteutat psykiatrisen erikoissairaanhoidon hoitotyötä, jonka hoitomuotoina ovat omahoitajuus, hoidolliset ryhmät sekä näyttöön perustuvat hoitomenetelmät.

Tarjoamme palkitsevan ja monipuolisen työnkuvan sekä moniammatillisen työyhteisön sekä uudistuvan hoitomiljöön. Vuonna 2024 yksikkömme saa uudet ja modernit tilat Keskussairaalan alueelta muiden erikoisalojen yhteydessä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta psykiatrisesta tai sisätautien hoitotyöstä tai vanhustyöstä.

Eduksi katsomme ikääntyneiden ja ikääntyneiden kaltaisten potilaiden hoitotyön arvostamista. Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Heli Virtanen, puh. 050 394 1609 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 18.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heli Virtanen, puh. 050 394 1609 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Pitkäniementie 11, 33380 Pitkäniemi
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb