Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Sairaanhoitaja

Haemme Äänekosken kaupungin terveyskeskukseen, mielenterveys- ja päihdepalvelujen tulosalueelle kahta (2) kokoaikaista sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toinen sijaisuus alkaa 15.4.2019 ja kestää 31.8.2020 saakka. Toinen alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2019 saakka.

Sairaanhoitaja työskentelee mielenterveys- ja päihdepalvelujen työryhmässä asiantuntijana, suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaan hoitokokonaisuutta yksin ja yhteistyössä erilaisten verkostojen kanssa laatien ja päivittäen säännöllisesti asiakkaan hoitotyönsuunnitelmaa. Työmuotoina ovat vastaanottotyöskentely, kotikäynnit ja ryhmätoiminnan vetäminen.

Tehtävään kuuluu toimia yhteyshenkilönä avohoidon ja sairaalahoidon välillä potilaan hoitoon ja palvelujen kehittämistyöhön liittyen. Sairaanhoitaja vastaa yksilö-, perhe- ja verkostotyöstä ja seuraa, toteuttaa sekä arvioi lääkehoidon toteutumista. Tehtäviin kuuluu myös toimiminen asiantuntijana erilaisissa verkostoissa, tiedottaminen ja kouluttaminen sekä konsultointi. Hän vastaa myös ennakkoon sovitusta päivystysluonteisesta vastaanottotyöstä virka-aikana mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä erilaisten asiakasryhmien ja yhteistyötahojen kanssa. Työtehtävä vaatii myös oma-aloitteisuutta sekä kykyä nopeaan itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn muuttuvissa työtilanteissa. Tehtävään valitulta edellytämme kiinnostusta kehittää mielenterveys- ja päihdepalveluja sekä ylläpitää osaamistaan mahdollisesti muuttuvien työtehtävien edellyttämällä tavalla.

Eduksi voimme katsoa työkokemuksen sairaanhoitajan tehtävistä mielenterveys- ja päihdetyön alueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on (AMK) sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen kelpoisuus. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja oman auton käyttöä. Toimessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on suoritettava hyväksytysti lääkehoidon verkkokurssit (LOVe) sekä yksikön lääkehoidon näytöt. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista ilmoitettava kirjallisesti toimen vastaanottamisesta.

Hakemukset Kuntarekry.fi

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen johtaja Niina Aivio p. 0405847832, niina.aivio@aanekoski.fi
Sairaanhoitaja, tiimivastaava Kirsi Riihimäki p. 0400115429, kirsi.riihimaki@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, perusturvatoimiala, terveyspalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan