Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Sairaanhoitaja

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualueella, on uudestaan haettavana 2 sairaanhoitajan vakinaista toimea, sijoituspaikkana on pitkäaikaisen laitoshoidon osasto Hoivala.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja AMK) tai aikaisempi opistoasteinen sairaanhoitajan tutkinto. Hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitaja vastaa hoivaosaston asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta, sen suunnittelusta yhdessä lääkärin ja muun hoitohenkilökunnan kanssa. Työryhmän jäsenenä olet mukana myös päivittäisessä perushoitotyössä. Odotamme hoivaosaston sairaanhoitajalta vankkaa ammattitaitoa, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme hakijan sitoutuvan Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavan työn malliin.

Etsimme sairaanhoitajaa, joka haluaa kehittää hyvää ja laadukasta, ikääntyneitä osallistavaa hoitotyötä.

Työaika on 38.75h/vko, työ on 2-vuorotyötä. palkkaus KVTES mukaan.

Työ alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Aiemmat hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Palvelukeskuksen johtaja
Kristiina Pikkupeura
puh 040 706 4251, ma - pe klo 8:15 - 10:00
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Piilolan palvelukeskus, Hoivala
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan