Sairaanhoitaja - Borgå stad

Sairaanhoitaja - Borgå stad

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kotihoitoon sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 3.6.2019 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2019.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme kokemusta sairaanhoidosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn ja halua olla mukana kehittämässä uutta toimintaa. Arvostamme vanhustyön kokemusta. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 30.5.2019 klo 15 mennessä Hae Työpaikkaa -linkin kautta.

Läs mer

http://www.porvoo.fi/kotihoito

Lisätietoja antavat Anne Voutilainen puh. 040 502 2755 tai Ann-Catrin Tapanainen puh. 0400 690 983

Kotihoito
Adress: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Mer om arbetsgivaren