Sairaanhoitaja - Keravan kaupunki

Sairaanhoitaja - Keravan kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa terveyskeskuksen akuuttivastaanottoon noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen palvelussuhteeseen 27.5. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävät sijoittuvat terveyttä edistävien palveluiden vastuualueelle, akuuttivastaanottoon. Akuuttivastaanotossa työskentelee 8 sairaanhoitajaa ja terveydenhoitajaa. Toimenkuvaan kuuluu hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointi triage-menetelmää käyttäen sekä itsenäinen, laajennettu sairaanhoitajan akuuttivastaanotto. Lisäksi tehtäviisi kuuluu akuuttipotilaiden ohjaus, neuvonta, seuranta, hoito ja jatkohoidosta huolehtiminen yhteistyössä päivystävän lääkärin kanssa.

Arvostamme myönteisyyttä asiakaspalvelussa, ryhmätyöosaamista sekä halua kehittää itseään ja työyhteisöä yhdessä muun henkilöstön kanssa. Toivomme hakijalta kokemusta akuuttivastaanotolla työskentelystä sekä hoidon tarpeen arvioinnista. Katsomme eduksi osaamisen immobilisaatiohoidosta. Tehtävä edellyttää joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaiseen hyvinvointiin muuttuvassa ja kehittyvässä terveydenhuollon yksikössä. Keravalla sinua odottaa iloinen ja energinen terveydenhuollon ammattilaisten joukko. Tarjoamme työntäyteisiä päiviä sekä haastavan, mutta äärimmäisen palkitsevan tehtävän tarjoamia kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Noudatamme tehtävän täytössä 5 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2675,19 euroa. Tehtävään valitulta edellytetään toimialan ohjeen mukaisten näyttöjen esittämistä sovitussa ajassa akuuttivastaanotolla. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työaika on yleistyöaika (38 tuntia 45 minuuttia viikossa) päivätyönä maanantaista perjantaihin. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Keravan terveyskeskuksessa (os. Metsolantie 2, Kerava).

Hakuaika päättyy 20.5.2019 klo 14.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Läs mer

http://www.kerava.fi

lisätietoja tehtävästä antavat terveydenhuollon esimies Anita Putkonen puhelimitse 040 318 3292 tai sähköpostitse anita.putkonen@kerava.fi ja terveydenhuollon esimies Kirsi Buddas puhelimitse 040 318 3363 tai sähköpostitse kirsi.buddas@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Adress: Metsolantie 2, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Mer om arbetsgivaren