Sairaanhoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Haemme Pudasjärven asumispalveluihin sairaanhoitajaa. Vanhuspalvelujen sairaanhoitajan työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön, itsenäisen työskentelyn moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme kokemusta ja tuntemusta vanhustyöstä. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaidot sekä vastuullisuus, ja joustavuus ovat hakijalle eduksi.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Hakijalla tulee olla Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Läs mer

http://www.oulunkaari.com
http://www.instagram.com/oulunkaari

Palveluesimies Soili Kortetjärvi 040 590 6370, soili.kortetjarvi@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven vanhuspalvelut/asumispalvelut
Adress: Juhontie 8A, 93100 Pudasjärvi

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali - ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Mer om arbetsgivaren