Sairaanhoitaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitajan tehtävä sijoittuu Parikkalan hyvinvointikeskuksen vuodeosastolle. Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta.

Osastolla on 24 potilaspaikkaa, väliaikaisesti enemmänkin. Osastolla hoidetaan lyhytaikaista kuntoutusta vaativia potilaita, jotka eivät vielä selviydy kotona sekä saattohoitopotilaita. Potilaat tulevat osastolle SAS-toimiston kautta lyhytaikaiseen jatkohoitoon ja kuntoutumaan. Osastolla on käytössä kuntouttavan hoitotyön toimintamalli. Työ edellyttää valmiutta toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Läs mer

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Heli Tuomi, p. 040 651 1215
Toimipisteen vastaava Niina Airas, p. 044 781 2212

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Parikkalan hyvinvointikeskuksen vuodeosasto
Adress: Lehmuskuja 3, 59100 Parikkala

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Mer om arbetsgivaren