Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 31.5.2019 mennessä

SAIRAANHOITAJAN PERHEVAPAAN SIJAISUUS KOTISAIRAALA- JA OSASTOYKSIKÖSSÄ

Sijaisuuden alustava kesto on 4.5.2020 saakka. Työ on pääsääntöisesti kotisairaalassa, mutta tilanteen mukaan myös perusterveydenhuollon osastolla.

Ammattitaidon lisäksi arvostamme hyviä työyhteisö - ja vuorovaikutustaitoja sekä muutosvalmiutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa haasteellista ja monipuolista hoitotyötä. Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta, ajantasaista lääkehoidon osaamista ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työssä tarvitaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työauton ohella.

Koeaika on 5-6 kuukautta riippuen työn aloitusajasta. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka. Toimeen haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Läs mer

https://www.pieksamaki.fi/

Yksikön esimies Pia Hietala
puh.044-3686860
sähköposti pia.hietala@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Adress: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Mer om arbetsgivaren