Sairaanhoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sairaanhoitaja

Haemme ammattitaitoista ja palveluhenkistä sairaanhoitajaa Ylä-Savon akuutti- ja kuntoutusosastolle vakituiseen tehtävään.

Ensisijainen sijoituspaikka on osasto 1, jolla hoidetaan sisätautisia potilaita (30 ss, joista 8 sydänvalvomossa).

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu sisätautisten akuutti- ja kuntoutuspotilaiden hoito. Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista työryhmää, jonka vuoksi työntekijältä edellytetään tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelun taitoja, organisointikykyä, kehittävää työnotetta sekä muutosvalmiutta. Työ on 3-vuorotyätä.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan laillistettu tutkinto.

Edellytämme työntekijöiltä työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat, hygieniapassin sekä tartuntatautilain (48 §) mukaisen rokotussuojan.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatamme 4 kk koeaikaa.

Osastopalvelujen esimies Marja Hokkanen puh. 040 489 4230 ja osastopalvelupäällikkö Tarja Huttunen puh. 040 357 2545.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut
Osoite: PL 4 (Meijerikatu 2), 74101 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Tutustu työnantajaan