Sairaanhoitaja - Sodankylän kunta

Sairaanhoitaja

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.6.2019 klo 12.00 mennessä

SAIRAANHOITAJA, kotihoitoon

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa siten, että sairaanhoitajan tehtävässä työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Valitulla tulee olla ajokortti ja oma auton käyttömahdollisuus.

Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyössä ja kotihoidossa.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 238694. Hakemukseen tulee liittää kelpoi-suutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Kotihoidon osastonhoitaja Anitta Mikkola puh. 040 522 3009 ja apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa puh. 040 173 9466

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kurunokantie 5, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Tutustu työnantajaan