Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Sairaanhoitaja

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 19.7.2019 klo 15.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ VIRTASALMEN PALVELUKESKUS KIVITASKUSSA

Kivitaskun palvelukeskus tarjoaa asiakaslähtöistä tehostettua palveluasumista (22+2 paikkaa), kotihoitoa ja hoitajavastaanottoa sekä tukipalveluja pääosin ikääntyville asiakkaille. Yksikön esite löytyy Pieksämäen kaupungin nettisivuilta ikääntyvien palveluista. Tehtävän vastuualueena on Virtasalmen kotihoito. Tehtävään kuuluu palveluasumisen sairaanhoitajan sijaistaminen vastavuoroisesti, joten voit käyttää osaamistasi ja taitojasi monipuolisesti ja yhteistyö hoitajavastaanoton kanssa on toimivaa. Tehtävä edellyttää vastuullisuutta ja asiakkaan arvostavaa kohtaamista. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus sairaanhoitajana. Tehtävässä noudatetaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika on kuusi kuukautta. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, mistä löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Yksikön esimies Tarja Pelkonen, tarja.pelkonen@pieksamaki.fi, puh 044 5883854

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Sepäntie 26, 77330 Virtasalmi

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan