Sairaanhoitaja - Salon kaupunki

Sairaanhoitaja

Salon kaupungin sosiaalityön palveluissa, kehitysvammahuollon asumispalveluissa on haettavana
1 tiimivastaavan (sairaanhoitajan) toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 1.9.2019 alkaen.

Tiimivastaava toimii neljän (4) kehitysvammaisten ryhmäkodin lähiesimiehenä.

Tiimivastaava huolehtii vastuuyksiköidensä henkilöstö- ja toiminnanjohtamisesta. Hän vastaa myös osaltaan ryhmäkotien asukkaiden perushyvinvoinnista, ohjauksesta sekä kuntoutuksesta yhdessä muiden hoitajien kanssa. Hänellä on kokonaisvastuu kehitysvammahuollon lääkehoidon toteutumisesta ja ohjauksesta. Lisäksi hän toimii asiantuntijana terveydenhuollollisissa asioissa ja tekee pieniä sairaanhoidollisia toimenpiteitä yksiköissä. Työ on pääosin päivätyötä.

Esimiestyön tukena on tiivis ja innovatiivinen kehitysvammahuollon johtoryhmä. Kehitysvammahuollon joryyn kuuluu kahden tiimivastaavan lisäksi kehitysvammahuollon esimies, työ- ja päivätoiminnan 2 vastaavaa ohjaajaa ja toimistosihteeri.

Kelpoisuusvaatimuksena tiimivastaavan työsuhteessa on terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä hoiva- alalla, hyvä organisointikyky, hyvät vuorovaikutustaidot, muuntautumiskyky ja riittävä perehtyneisyys kehitysvamma-alaan. Oman auton käyttö on välttämätöntä.
Tehtäväkohtainen sairaanhoitajan palkka on 2800,00 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja hygieniapassin 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valituksi tulleen sairaanhoitajan tulee toimittaa todistus tai suorittaa lääkehoidon LOVE-koulutus 3 kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Tehtävän hoito edellyttää myös tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja työsuhteesta antaa
24.6.- 28.6. kehitysvammahuollon esimies Laura Tuominen, (02) 778 3561 laura.tuominen@salo.fi
15.7.- 26.7. tiimivastaava, pohjoinen asumispalvelu Petteri Lindblom, (02) 778 3523
petteri.lindblom@salo.fi
29.7.- 2.8. Laura Tuominen

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sairaanhoitaja
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo.12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja työsuhteesta antaa
24.6.- 28.6. kehitysvammahuollon esimies Laura Tuominen, (02) 778 3561 laura.tuominen@salo.fi
15.7.- 26.7. tiimivastaava, pohjoinen asumispalvelu Petteri Lindblom, (02) 778 3523
petteri.lindblom@salo.fi
29.7.- 2.8. Laura Tuominen
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Kehitysvammahuolto asumispalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan