Sairaanhoitaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.8.2019 - 19.6.2020

SAIRAANHOITAJAA (vak.nro. 20294)

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Kyseessä on perhevapaan sijaisuus akuuttiosastolla. Toimi täytetään 7.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Työ osastolla on monipuolista ja vaativaa akuuttipotilaan hoitoa. Akuuttiosastolla hoidetaan potilaita kaikilta lääketieteen erikoisaloilta. Akuuttiosasto tarjoaa myös kotisairaalan palveluja. Työtä tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla ei ole pitkäaikaispotilaita ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti.

Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä. Sairaanhoitajalta toivomme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä valmiutta ottaa vastaan uusia haasteita. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön (Kotisairaala).

Työaika on 38,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 26.7.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 243308) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä: Akuuttiosaston sairaanhoitajan sijaisuus. Saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen haun päättymistä, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Lisätietoja antaa terveyskeskussairaalan osastonhoitaja Jaana Louhivuori, puh. 040 335 7449 (sähköposti: etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi)

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus/Terveyskeskussairaala/Akuuttiosasto
Osoite: Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Tutustu työnantajaan