Sairaanhoitaja - Salon kaupunki

Sairaanhoitaja

Vastaavan sairaanhoitajan vakituinen toimi

Salon kaupungin terveydenhuollon palveluiden mielenterveystyön asumispalveluissa on haettavana vastaavan hoitajan vakituinen toimi 1.9.2019 alkaen.

Mielenterveystyön asumispalveluiden Pahkan asumisyksikkö on 20-paikkainen asumisyksikkö, mikä tarjoaa tehostettua ja palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Vastaavan hoitajan työnkuva on monipuolinen. Tehtäviin kuuluu yksikön päivittäisistä toiminnoista vastaaminen ja toiminnan kehittäminen sekä tarpeen mukaan myös muiden palveluiden sisäisten toimintojen organisointi ja toteuttaminen. Lähtökohtana toiminnallemme on kuntouttava työote.

Edellytämme hakijalta vähintään sosiaali- ja terveysalan AMK tai opistotason sairaanhoitajan tutkintoa sekä vahvaa osaamista psykiatrisesta työstä. Katsomme eduksi kokemuksen kuntouttavasta mielenterveystyöstä sekä vastaavana sairaanhoitajana työskentelystä. Toivomme lisäksi joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä kiinnostusta kehittää mielenterveystyön asumispalveluja.

Palkkaus 2716,90 euroa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, marita.paivarinne@salo.fi tai puh. 044 772 3672 ja osastonhoitaja Otto Huttunen, otto.huttunen@salo.fi tai puh. 044 772 3646.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi . Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteys rekrytointiyksikköön puh. 044 778 2164 tai rekrytointi@salo.fi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / psykiatrinen sairaanhoitaja.

Myös paperihakemukset tallennetaan kuntarekryn järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 09.08.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, marita.paivarinne@salo.fi tai puh. 044 772 3672 ja osastonhoitaja Otto Huttunen, otto.huttunen@salo.fi tai puh. 044 772 3646.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Mielenterveystyön asumispalvelut
Osoite: Hillerinkuja 5, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

Tutustu työnantajaan