Sairaanhoitaja - Salon kaupunki

Sairaanhoitaja

Salon kaupungin terveydenhuollon palveluiden koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on haettavana sairaanhoitajan (psykiatrinen) työsuhde alkaen 15.8.2019

Sairaanhoitaja tekee itsenäistä vastaanottotyötä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa yhteistyössä oppilashuollon työntekijöiden kanssa.
Psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävänä on antaa tukea lapsille ja nuorille erilaisissa elämäntilanteissa matalan kynnyksen periaatteella. Työ painottuu psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen puuttumiseen. Psykiatrisen sairaanhoitajan mielenterveystyön ammattiosaamista voidaan hyödyntää mielenterveyden häiriöistä kärsivien nuorten koulunkäynnin tukemisessa.

Arvostamme kykyä itsenäiseen toimintaan, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Edellytämme lisäksi vahvaa osaamista nuorten kanssa toimimiseen sekä aikaisempaa kokemusta koulun arjessa työskentelystä.

Palkkaus 2514, 90 €

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuollon opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi suuntautumista psykiatriseen hoitotyöhön.
Lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista laillistusta Suomessa.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle 504/2002 ( laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä ) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoa tehtävästä antavat johtava hoitaja Pirjo Parviainen, 044 7723 652, pirjo.parviainen @salo.fi ja terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, 044 772 3672, marita.paivarinne@salo.fi.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO.
Kuoreen merkintä Hakemus / Psykiatrinen sairaanhoitaja koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 23.7.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat johtava hoitaja Pirjo Parviainen, 044 7723 652, pirjo.parviainen @salo.fi ja terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, 044 772 3672, marita.paivarinne@salo.fi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 9, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

Tutustu työnantajaan