Sairaanhoitaja - Salon kaupunki

Sairaanhoitaja

Salon kaupungin terveydenhuollon palveluiden mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana
vakituinen sairaanhoitajan (psykiatria) työsuhde

Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee itsenäistä vastaanottotyötä terveysasemalla ja antaa tukea ja keskusteluapua erilaisissa elämäntilannevaikeuksissa ja mielenterveyteen liittyvissä ongelmatilanteissa. Psykiatrisen sairaanhoitajan keskeisiä tehtäviä aikuisten mielenterveyspalveluissa ovat asiakkaiden tilanteenarviointi, määräaikaisen tuen, hoidon toteuttaminen ja tarvittaessa jatkotutkimuksiin / -hoitoon ohjaaminen. Hoitajat toteuttavat kuntouttavaa mielenterveystyötä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mielenterveyskuntoutujien ryhmän vetäminen.

Arvostamme kykyä itsenäiseen toimintaan, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn.

Palkkaus 2514,90 euroa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuollon opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista laillistusta Suomessa.

Valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä ja polikliinisestä vastaanottotyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävän vastaanotto sopimuksen mukaan.

Todistus terveydentilasta on esitettävä 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoa tehtävästä antavat terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, 044 772 3672, marita.paivarinne@salo.fi. ja osastonhoitaja Otto Huttunen, 044 7723 646, otto.huttunen@salo.fi.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164.
Kuoreen merkintä Hakemus / Sairaanhoitaja, vakituinen

Myös paperihakemukset tallennetaan kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 9.8.2019 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, 044 772 3672, marita.paivarinne@salo.fi. ja osastonhoitaja Otto Huttunen, 044 7723 646, otto.huttunen@salo.fi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Sairaalantie 9, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

Tutustu työnantajaan