Sairaanhoitaja - Pellon kunta

Sairaanhoitaja

Hae sieki meile Pellon kunnan hyvinvointipalveluihin vakituiseen SAIRAANHOITAJAN tehtävään. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti vuodeosastolle ja työsuhde alkaa 15.8.2019. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (tutkintonimike sairaanhoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työaika on 38:45 h/ vk ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja valitulla on myös oltava tartuntatautilain § 48 mukainen rokotussuoja. Työyhteisömme on savuton.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi: n kautta. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Pellon kuntaan osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4 95700 Pello. Tehtävä on haettavana 8.7.2019 klo 10.00- 4.8..2019 klo 23.00.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

hoitotyön esimies Taina Timonen, taina.timonen@pello.fi 040 563 4358; hyvinvointijohtaja Johanna Korteniemi johanna.korteniemi@pello.fi 040 581 1255; vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen, janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.

Tutustu työnantajaan