Sairaanhoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Sairaanhoitaja

Haluatko säilyttää ammattitaitosi ja kehittyä työssäsi?
Haemme Perusturvaliikelaitos Saarikan Saarijärven lyhytaikaisosastolle sijoittuvaa työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyöstä, hyvä paineensietokyky ja valmius työskennellä kuntouttavalla työotteella. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, joustavuutta sekä vastuuntuntoisuutta. Monipuoliset atk-taidot ovat eduksi.
Tarjoamme monipuolisen työn sekä kehittämismyönteisen ja huumorintajuisen työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Tehtävään soveltuvia vaihtoehtoisia nimikkeitä voivat olla kätilö tai terveydenhoitaja.
Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään kuuluvaan työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Riitta Timonen, puh. 044 459 8581

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Hallinto ja toimistopalvelut, Varahenkilöstö
Osoite: Lyhytaikaisosasto: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.
Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.
Saarikka on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan