Sairaanhoitaja

Tarjoamme kesätyöpaikkoja sairaanhoitajille Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen eri työyksiköihin ajalle 2.5.-30.9.2020

Alan ammattilainen tai opiskelija tule kesätöihin vanhus- ja vammaispalveluihin. Sairaanhoitajan kesätyöpaikkoja on Essoten kaikilla alueilla; Anttola, Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala ja Ristiina-Suomenniemi. Sijaisuudet ovat eri mittaisia. Kesätyöpaikkoja on monissa erilaisissa yksiköissä. Ennakoivissa palveluissa pääset tutustumaan päivätoimintaan, kotihoidossa kotiin annettaviin palveluihin ja asumispalveluissa on mahdollista työskennellä sekä ikääntyneiden palveluasumisessa että kehitysvammaisten asumisessa.

Tulet työskentelemään osana moniammatillista tiimiä, jossa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä eri tahojen kanssa asiakkaiden hoidosta hoito-ja palvelusuunnitelman mukaan. Sairaanhoitajan tehtävänä on kokonaisvaltainen palvelu. Ennakoivat palvelut, asumispalvelut ja kotihoito tarjoavat näköalapaikan vanhus- ja vammaispalveluihin ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa toimintaa. Tarjoamme innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön.

Kelpoisuutena on sairaanhoitajan tutkinto. Myös kyseisen alan opiskelijat huomioidaan. Sairaanhoitajan sijaisena voi toimia sairaanhoitajaopiskelija, joka on suorittanut vähintään 140 opintopistettä (210 opintopisteen tutkinnosta). Alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitajaopiskelijat toimivat lähihoitajan tehtävissä.

Kotihoidon tehtävissä eduksi luetaan voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Kehittämispäällikkö Sanna Luokkamäki, puh. 044 351 6371, sanna.luokkamaki@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!