Sairaanhoitaja

Miltä kuulostaisi työ, jossa voi aidosti vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin? Entä jos työssä viihtyisikin niin hyvin, että tuntisi olevansa vähän kuin kotonaan?

Haemme kahteen määräaikaiseen toimeen osaavia ja innostuneita hoitoalan ammattilaisia ajalle 9.3.-31.8.2020 ja 12.3.-31.12.2020. Tehtävät voidaan täyttää jo haun aikana! Reipas työyhteisömme arvostaa sekä asiakkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas.

Tehtävät sijoittuvat kotihoitoon. Kotihoidossa työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen, asiakkaan omia voimavaroja vahvistaen sekä aktiivisuuteen kannustaen. Hoidon suunnittelun työvälineenä käytämme Rai -arviointia. Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Toistaiseksi asiakas- ja potilastietojärjestelmänä käytössämme on GFS ja toiminnanohjaus toteutetaan Hilkalla, mutta olemme siirtymässä Apotin käyttöön vuoden 2020 aikana.

Tätä tulet meille tekemään:
Sairaanhoitajan tehtäviisi kuuluu palveluntarpeen arviointi, kuntouttavan ja kliinisen hoitotyön sekä lääkehoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työskentelet moniammatillisessa työyhteisössä ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden palvelusuunnitelman mukaisesta hoidosta. Toimista 9.3.-31.8.2020 on 2-vuorotyötä ja jaksotyötä, toinen 12.3.-31.12.2020 päivätyötä yleistyöajassa.

Näin onnistut tehtävässä:
Edellytämme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme kliinisen hoitotyön osaamisen sekä Rai työkalun hallinnan. Tehtävässä menestymistä auttaa itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä paineensietokyky ja kyllä onnistuu -asenne.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle toimivat työvälineet ja mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Tehtävässä noudatettava koeaika on enintään puolet työsuhteen pituudesta. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Huomioimme haussa myös yli 160 opintopistettä suorittaneet alan opiskelijat. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Työpiste sijaitsee osoitteessa Metsolantie 9, 04200 Kerava.

Hakuaika päättyy 8.4.2020 klo 15.00. Toimet voidaan täyttää jo heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi
https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VWEXTVCU

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon esimiehet Päivi Sinisalo sähköpostitse paivi.s.sinisalo@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 4129 ja Marika Mettiäinen sähköpostitse marika.mettiainen@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 4430

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala, Koti- ja laitospalvelut, Kotihoito
Osoite: Metsolantie 9 c, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki! Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton työpaikka.

Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialan kotihoito tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja tehdä monipuolista ja vaihtelevaa työtä. Tervetuloa työskentelemään moniammatilliseen yhteisöömme! Keravan kotihoidossa työskentelee 50 työntekijää viidessä eri tiimissä. Kotihoidon asiakkaat ovat eri-ikäisiä ihmisiä, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa voidakseen asua omassa kodissaan turvallisesti ja laadukkaasti.