test

Sairaanhoitaja (3), Gastrokirurgian ja urologian osasto (myös oppimisyksikkö)

Ansök senast  30.4.2024 12:00

Sairaanhoitaja, liity joukkoomme potilaslähtöiseen ja kehittyvään työympäristöön, jossa voit todella loistaa ja kehittyä ammatillisesti! Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Lue lisää ja tartu tilaisuuteen!

Oletko valmis seuraavaan urahaasteeseesi?

Etsimme kolmea motivoitunutta sairaanhoitajaa gastrokirurgian ja urologian osastollemme. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää monipuolista kirurgista hoitotyötä osaavan tiimin kanssa sekä oppimisyksikön työskentelymahdollisuuden. Tehtävässä menestyminen vaatii potilaslähtöistä otetta, organisointikykyä ja joustavuutta. Tarjoamme innostavan työympäristön, uusinta teknologiaa, huolellisen perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä isossa organisaatiossa. Palkka kolmivuorotyössä on 2 772,49 €/kk + lisät. Liity joukkoomme ja aloita matkasi innostavan uran pariin!

Osaston sisällä toimivassa oppimisyksikössä on mahdollista työskennellä perehdyttyään potilasryhmiin ja yksikön sekä organisaation toimintatapoihin. Oppiminen yksikössä perustuu opiskelijamoduuliin ja monialaisen harjoittelun periaatteisiin eli vertaisoppimiseen, mentoroivaan ohjaukseen, potilaskeskeisyyteen ja monialaisen ymmärryksen kehittymiseen.

Tutustu vielä kelpoisuuksiin, ja sen jälkeen voit lähettää hakemuksesi!

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä
työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti
huumausainetodistuksen esittämistä.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

ylihoitaja Arja Konttinen p. 044 717 4600, arja.konttinen@pshyvinvointialue.fi

osastonhoitaja Kristiina Korhonen p. 044 717 6805, kristiina@korhonen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare