Sairaanhoitaja (3) / Kuntoutusosastot

Rauhaniemen sairaalan kuntoutusosastoille potilaat tulevat PSHP:een eri yksiköistä, palveluasumisesta ja kotoa. Hoito, tutkimukset ja kuntoutus edellyttävät sairaanhoidollista osaamista sekä osin erikoislaitteita ja näiden käytön hyvää hallintaa. Potilaan akuuttiin hoidon tarpeeseen vastataan välittömästi tilanteen edellyttämällä tavalla. Hoito on potilaan toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää. Potilaan parhaan hoidon saavuttamiseksi olennaista on yhteistyö hänen läheistensä kanssa sekä yhteistoiminta koko hyvinvointipalvelujen verkostossa. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, moniammatillista työskentelyä, akuuttisairaanhoidon, geriatrisen ja psykogeriatrisen hoidon sekä kokonaisvaltaisen kuntoutuksen osaamista.

Vahvistamme Rauhaniemen sairaalan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme sairaanhoitajan työhön innostuneita ja osaavia henkilöitä kuntoutusosastoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotesuoja. Valitulta edellytetään lääkehoidon osaamisen Love-kokonaisuuden (LOP, KIPU, PKV, Rokotus, IV ja ABO) voimassaoloa.

Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 26.11.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 7591358, sirpa.antinmaa@tampere.fi

Kotihoito- ja asumispalvelut, Kuntoutus
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats