Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (3), sijaisuus, osasto 6 ja 10 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Hei sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työsuhdetta ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä? Meillä tukielinkirurgian osastoilla 6 ja 10 on paikka juuri Sinulle, jos olet kiinnostunut kirurgisesta hoitotyöstä ja mahdollisuudesta kehittyä asiantuntijaksi kirurgisten potilaiden hoidossa. Sijaisuudet (3) alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin 30.4.2023 saakka. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia.

Osastolla 6 hoidetaan ortopedian-, traumatologian-, käsi- ja plastiikkakirurgian erikoisalan potilaita, jotka ovat joko päivystyspotilaita tai tulleet suunniteltuun leikkaukseen. Osastolla 10 hoidetaan tekonivel-, selkäkirurgisia sekä reumaortopedisia potilaita, jotka ovat tulleet suunniteltuun leikkaukseen ja ovat toipumassa toimenpiteestä. Työ on asiakaslähtöistä hoitotyötä moniammatillisessa tiimissä. Kehitämme myös yhdessä hoitotyötä varmistakseemme hoidon laatua ja tukeaksemme potilasturvallisuuden toteutumista. Hoitotyö on monipuolista, jossa korostuu potilaiden kivunhoito, aseptiikka ja kuntoutumista edistävä hoitotyö.

Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta kirurgisen potilaan hoitotyöstä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Arja Sihvonen p. 040 746 0847 ja vastuuyksikköpäällikkö Kaija Paakki-Tiainen p. 0400 807 4239. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Somatiikka, Osastohoitotyö, OYS osastohoitotyö 3

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb