Sairaanhoitaja (3) toimi, psykiatria

Oulaisten psykiatrisessa yksikössä on haettavana kolme sairaanhoitajan tointa.

Oulaisten psykiatrisen yksikön toiminnalliseen kokonaisuuteen kuuluu 12 paikkainen psykiatrinen avo-osasto Oulaskankaan sairaalan yhteydessä, nuorisopsykiatrinen toiminta Ylivieskassa, psykiatristen sairaanhoitajien vastaanottotoiminta Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystyksessä sekä keväällä 2021 käynnistyvä psykiatrisen sairaanhoitajan toiminta Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystyksessä.

Psykiatrisen toiminnan kokonaisuutta ollaan laajentamassa ja avoinna oleviin tehtäviin valittavat henkilöt sijoittuvat Oulaisten psykiatrisen yksikköön ja toimivat alkuvaiheessa ensisijaisesti Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystyksen tehtävissä. Valituilta edellytetään sitoutumista kolmivuorotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys- ja kriisityöstä, asiakaslähtöinen ja joustava palveluasenne sekä monipuolinen osaaminen ja motivaatio uudenlaisen toiminnan kehittämiseen. Työ yksikössämme on kolmivuorotyötä, työvuorosuunnittelua ohjaa työaika-autonomia.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimintaa koskevissa asioissa osastonhoitaja Aila Korte, 040 556 0697 ja muissa asioissa ylihoitaja Sirpa Juntunen, 040 841 0034, sähköposti etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Psykiatrian tulosalue, Mielialahäiriöt ja akuuttipsykiatria, Oulaisten psykiatrinen osasto 76
Osoite: 86300 Oulainen

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.