Skip to main content
test
Sairaanhoitaja(3)/VIP-henkilöstö, sairaalapalvelut - Tampereen kaupunki

Sairaalapalvelut on vuoden 2021 alusta perustettu uusi sosiaali- ja terveyspalvelujen palveluryhmä. Palveluryhmään kuuluvat kaupungin omien kuntoutusosastojen, geriatrian poliklinikan sekä kotiutustiimi- ja mobiilihoitajatoimintojen lisäksi Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä hankittavat erikoissairaanhoidon palvelut ja muut ostopalvelut. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua.

Haemme kolmea sairaanhoitajaa sairaalapalveluiden VIP-henkilöstöön vakituiseen toimeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana sairaalapalveluiden varahenkilöstössä ja vastaat osaltasi asiakkaiden hoidon koordinoinnista, suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Erinomaiset vuorovaikutustaidot auttavat sinua työskentelemään itsenäisesti ja osana moniammatillisia tiimejä yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työsi on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa sekä asiakkaan hyvää elämää ja kuntoutumista edistävää. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Meillä pääset kehittämään ja laajentamaan ammattitaitoasi osaavien ja kannustavien tiimin tuella. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden kouluttautua kiinnostuksesi mukaan, meillä on käytössämme laaja-alaisesti sisäisiä ja ulkoisia kouluttautumismahdollisuuksia. Huolehdimme sinun ja työyhteisön hyvinvoinnista järjestämällä säännöllisiä tiimipalavereita ja kahdenkeskisiä osaamiskeskusteluita. Lisäksi käytössämme on Tampereen kaupungin monipuoliset työsuhde-edut. Sinut perehdytetään huolellisesti tehtäviisi.
Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Lisäksi tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkelupa, ABO-lupa ja rokotuslupa.

Eduksi katsomme työkokemuksen sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Riekki, puh. 040 800 4554. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Riekki, puh. 040 800 4554. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb