Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajaa senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Onnela.

Onnela tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Osa asunnoista ovat kaksioita ja soveltuvat erityisen hyvin pariskunnille. Onnela sijaitsee Pernajan kirkonkylässä, maaseudun rauhassa, noin 13 kilometriä Loviisan keskustasta.

Onnelan lisärakennus valmistuu osittain joulukuussa 2020, osittain maaliskuussa 2021. Tällä hetkellä Onnelassa on 12 asiakaspaikkaa, lisärakennuksen valmistuttua voimme tarjota 28 asiakaspaikkaa.

Lisärakennuksen myötä henkilökunnan tarve kasvaa, etsimme nyt vanhustyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tavoitteena on luoda hyvä ja miellyttävä kodinomainen asuinympäristö asiakkaiden kanssa sekä tarjota mahdollisuus osallistua virikkeelliseen ja toimintakykyä ylläpitävään toimintaan. Asukkaan kunnioittaminen sekä yksilöllisten tarpeiden ja voimavarojen huomioiminen on meille tärkeätä. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja. Toiminnan perusajatus on mielekkään arjen ylläpitäminen!

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 114,75 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

toiminnanohjaaja Camilla Strandberg, puh 040 637 3640, camilla.strandberg@loviisa.fi
palvelupäällikkö Ulrika Lundberg, puh 0440 555 356, ulrika.lundberg@loviisa.fi, puh 0440 555 345

Perusturvakeskus
Osoite: Veckasinmäki 7, Pernaja, 07930 Pernaja

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun