Sairaanhoitajan sijaisuus terveyskeskuksen akuuttiosastolla 2.11.2020 - 3.1.2021, mahdollisesti pidempään.

Ylöjärven terveyskeskussairaalan akuuttiosasto on 38-paikkainen vuodeosasto, jossa hoidetaan äkillisesti sairastuneita potilaita sekä saattohoitopotilaita. Keskimäärinen hoitojakso osastollamme on 9 vuorokautta. Sairaalamme toimii yksilövastuisen hoitotyön periaatteilla ja kuntouttavalla työotteella. Tavoitteemme on hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti. Työskentely osastolla on moniammatillista yhteistyötä, joten odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa. Osastollamme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työvuoroihisi.
Sairaanhoitajien työ on jaksotyötä kolmessa vuorossa.

Tule mukaan iloiseen työyhteisöömme ja kehittämään ammatillista osaamistasi.
Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, joko AMK-tutkinto tai aikaisemmin suoritettu opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.
Arvostamme aikaisempaa työkokemuksesta sairaanhoitajan työstä ja voimassa olevia lääkelupia (LOVe).

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. osastonhoitaja Annukka Puurunen p. 040 133 4846, annukka.puurunen@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.