Sairaanhoitaja

Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi hoitotyössä ja voit itse vaikuttaa työsi organisointiin?

Haemme kahta (2) innostunutta ja ikäihmisten hyvinvoinnista kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista vakinaisiin sairaanhoitajan palvelussuhteisiin 18.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Värikäs työyhteisömme arvostaa sekä asukkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas.

Tehtävät sijoittuvat Hoivakoti Vommaan. Vomma on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti lähellä Keravan asemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hoivakodin asiakkaat ovat ikäihmisiä, jotka tarvitsevat tehostetun palveluasumisen tarjoamaa hoivaa ja huolenpitoa. Hoivakodissa on 42 asukaspaikkaa ja työtä tehdään kolmessa eri tiimissä. Hoivakodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutti. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Tätä tulet meille tekemään:

Sairaanhoitajana saat käyttää omaa asiantuntemustasi työskennellessäsi yhdessä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. sairaanhoidollisen asiantuntijuuden tuominen osaksi päivittäistä hoitotyötä, ohjaus ja neuvonta (potilaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat) ja hoivakodin toiminnan kehittäminen. Sairaanhoitajana toimit vastuuhoitajana vuorossa ollessasi. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä omaisia ja asiakkaita kunnioittava asiakaspalveluasenne on edellytys tehtävässä menestymiselle. Työssä sairaanhoitajana toimit myös laadukkaan hoitotyön toteuttajana.

Näin onnistut tehtävässä:

Toivomme hakijalta osaamista kuntouttavan toimintamallin toteuttamisesta, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Työ edellyttää valmiuksia pystyä toimimaan tilanteissa, jotka vaativat sairaanhoitajan kliinistä osaamista sekä arviointikykyä. Eduksi katsomme jatko-opinnot kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja kokemuksen yksilövastuisen ja kuntouttavan hoitotyön kehittämisestä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työaika on pääsääntöisesti päivätyönä tehtävää jaksotyötä. Työpiste sijaitsee Hoivakoti Vommassa (os. Kisapolku 3, Kerava).

Hakuaika päättyy 1.12.2020 klo 12.00. Paikat pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi
https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VWEXTVCU

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa Hoivakoti Vomman esimies Petra Blom-Toivonen puhelimitse 040 318 4273 tai sähköpostitse petra.blom-toivonen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Kisapolku 3, 04200 Kerava

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.