Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajaa terveyskeskuksen vuodeosastolle.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kielivaatimuksena suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta myös yhteistyökykyä sekä potilaslähtöistä asennetta hoitotyöhön.

Toimeen haetaan viimeistään 22.1.2021 klo 15.00 Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista ja toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hangossa 8.1.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Sari Lehtinen, 040 828 1647, sari.lehtinen@hanko.fi

Hangon kaupunki, Terveyskeskus/Vuodeosasto
Osoite: Esplanadi 85, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.