Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava sairaanhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus, jonka sijoituspaikka on terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella Päivystys- ja tarkkailuosasto 3. Vuorotteluvapaan sijaisuus kestää kuusi (6) kuukautta.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Lisäksi hakijan on täytettävä TE-toimiston asettamat vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Päivystys- ja tarkkailuosasto on 20 -paikkainen perusterveydenhuollon yksikkö, jossa hoidetaan erilaisia akuuttia sairaalahoitoa vaativia potilasryhmiä. Potilasvaihto on nopea. Haemme moniammatilliseen, reippaaseen tiimiimme joustavaa, yhteistyökykyistä sairaanhoitajaa, joka työskentelee potilaslähtöisesti huomioiden kuntouttavan työotteen. Kokemus akuuttihoitotyöstä katsotaan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Sarkkinen-Hyväri, puh. 040 135 7804. Sähköposti: helena.sarkkinen-hyvari (at) ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.