Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava sairaanhoitajan toimen sijaisuus, jonka sijoituspaikka on palvelusuhteen alkaessa terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella Kuntoutus- ja saattohoito-osastolla 6. Sijaisuus kestää vuoden ajalla 1.1.-31.12.2021.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Kuntoutus- ja saattohoito-osasto 6 on 30 -paikkainen perusterveydenhuollon yksikkö, jossa hoidetaan erilaisia potilasryhmiä, painottuen saattohoitoon ja kuntoutukseen. Haemme moniammatilliseen tiimiimme joustavaa, yhteistyökykyistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sairaanhoitajaa, joka työskentelee potilaslähtöisesti huomioiden kuntouttavan työotteen. Kokemus saattohoitotyöstä katsotaan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa oh Anne Mankinen, puh. 040 135 7732. Sähköposti etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.