Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajan toimen pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sairaanhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus.

Etsimme rohkeaa ja innostunutta vanhustyön osaajaa. Valittavalla henkilöllä tulee olla aito halu kehittää ihmislähtöistä vanhustyötä yhdessä asumisyksikkömme huipputiimin kanssa.

Tiedusteluihin vastaa palvelukodin vastaava Kirsi Hakola, puh. 044 438 4145, kirsi.hakola@lapua.fi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan 6 (kuuden) kuukauden koeaikaa. Koeaikana valitun tulee suorittaa sairaanhoitajilta vaadittavat lääkehoidon osaaminen verkossa -tutkinnon osat.
Tehtävän hoito edellyttää tartuntalain 48 §:n mukaista suojaa.

Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tarja Palomäelle. Hakeminen mielellään sähköisenä hakemuksena Kuntarekryn kautta.

Hakemuksia ei palauteta.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.1.2021 klo 15 mennessä.
Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tarja Palomäelle, Sairaalantie 5, 62100 Lapua
Lisätitoja antaa palvelukodin vastaava Kirsi Hakola, puh. 044 438 4145, kirsi.hakola@lapua.fi.

Lapuan kaupunki
Osoite: Niskalankatu 6 A, 62100 Lapua

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.