Sairaanhoitaja

Haemme neljää reipasta sairaanhoitajaa tai opintojen loppuvaiheessa olevaa sairaanhoidon opiskelijaa Äänekosken terveyskeskussairaalaan (kesä)sijaisuuksiin.

Moderni sairaalamme on 42 paikkainen ja suuntautunut akuuttiin sairaanhoitoon. Meillä pääset käyttämään osaamistasi laajasti. Toivomme, että olet haasteita pelkäämätön, oma-aloitteinen akuutin hoitotyön osaaja.

Saat meiltä hyvän perehdytyksen sekä tiimin ja esimiesten tuen. Pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi ja maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Lupaamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn, jonka voit aloittaa 31.5.2021 tai mahdollisuuksiesi mukaan jo aiemmin.

Ennen työn aloittamista huolehdithan tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojasi kuntoon.

Laita hakemus pikimmiten tulemaan Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

oh Jaana Hirvijoki-Piispanen p. 020 632 2629, jaana.hirvijoki-piispanen@aanekoski.fi
aoh Susanna Puranen p. 020 632 2619,
susanna.puranen@aanekoski.fi

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Terveyskeskussairaala

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Suggested jobs