Sairaanhoitaja

SAIRAANHOITAJAN KESÄSIJAISUUS KOTIHOITOON

Haluatko työskennellä itsenäisesti osana moniammatillista ja työhönsä sitoutunutta työyhteisöä, jossa sinulle tarjotaan hyvät työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työ on monipuolista ja asiakkaat mukavia.
Palkkauksemme on kilpailukykyinen Pirkanmaan alueella. Haemme kotihoitoon sairaanhoitajaa vuosilomasijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2021 Kangasalan ja Pälkäneen alueille. Myös osa-aikaiset kesäsijaisuudet ovat mahdollisia.

Kangasalan kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin.
Kaikessa toiminnassamme näkyvät kotihoitoomme laaditut arvot, kuten luottamuksellisuus ja rehellisyys, yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys, kuntouttava työ ja ammatillisuus, asiakkaan kunnioitus ja arvostus sekä yhteistyö ja vuorovaikutuksellisuus. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä. Arvostamme myös tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Oman auton käyttömahdollisuus ja ajokortti katsotaan eduksi.

Hakemukset kesäsijaisuuteen tulee jättää viimeistään 31.3.2021 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukset käsitellään heti ja palkkauspäätöksiä tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan sijaisuuteen on aloitetut alan opinnot (suoritettuna 2/3) tai sairaanhoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Marjukka Pelvola p. 050 250 2893

Kotihoito
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats