Tule kesätöihin kotihoitoon Kaaville!

Haemme SAIRAANHOITAJAA kotihoidon tiimiin ajalle 28.6-25.7.2021. Sairaanhoitajan työ Kaavin kotihoidossa on moniammatillista ja vastuullista tiimityötä. Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden lääkehoidon toteutuksesta ja asiakkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista. Työ sisältää perushoitoa, lääkehoitoa ja asukkaan toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arviointia. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää.

Kelpoisuuvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Myös alan opiskelijat huomioidaan (sairaanhoitajaopiskelija vähintään 140 op) sijaisuuksia täytettäessä. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja B- ajokorttia.

Eduksi luemme hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaslähtöisen työotteen. Hyvät tietotekniset taidot ja kokemus vanhustyöstä on eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää kelpoisuutta osoittavat todistukset.

Lisätietoja

http://www.kaavi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhustyön palveluesimies Jarkko Mustonen, puh. 0408246727

Lisätietoja

Kaavin kunta
Osoite: Kirkkorannantie 2, 73600 Kaavi
Kaavin kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs