Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella Harjulan sairaalassa on haettavana 2 sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävää 19.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Aloitusyksikkönä on Harjulan sairaalan osasto 5.

Harjulan sairaalan osasto 5 on lyhytaikaista hoitoa tarjoava yksikkö, jonka toiminta painottuu kirurgisten sekä haavahoitopotilaiden jatkohoitoon. Toimintaperiaatteena on toimintakykyä ylläpitävä ja kuntouttava hoitotyö.

Tehtävän kuvaus: sairaanhoitajan tehtävät.

Kelpoisuusehdot: sosiaali- jaterveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko.
Palkkaus: 2590,32 €/kk (TVA2)
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valittujen on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saannista hyväksyttävä lääkärintodistus ja todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Maarit Turunen, puh. 044-718 6974 ja Annikki Venetvaara, puh. 044-718 6972

Kuopion kaupunki, Harjulan sairaala osasto 5
Osoite: Niuvantie 2, 70460 Kuopio

Kuopio on 118 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs