Sairaanhoitaja

Haemme Oulaisten Rantakartanoon sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin.

Rantakartano on tehostettua palvelukotiasumista, missä on kuusi eri yksikköä. Jokaisessa yksikössä sairaanhoitaja toimii tiimin vetäjänä. Tiiminvetäjän keskeiset tehtävät ovat vastata hoitotyöstä omassa tiimissä, lääkehoidosta vastaaminen ja osallistuminen hoitotyöhön. Työvuorolistan mukaisesti sairaanhoitaja huolehtii mm. lääkärin kierrosta, verinäytteiden ottamisesta, tarvittaessa iv-hoidoista. Toimii moni- ammatillisessa yhteistyössä mm. lääkärin, lähihoitajien, kuntohoitajan sekä muiden hoitoon osallistuvien kanssa.
Rantakartanossa toteutetaan kuntouttavaa työotetta missä yhteistyö omaisten kanssa on tärkeää. Sairaanhoitaja vastaa hoito- ja palvelusuunnitelmien teosta yhteistyössä lähihoitajien kanssa. Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu monia muita vastuutehtäviä mm. erilaiset mittaukset, opiskelijoiden ohjaus jne.

Sairaanhoitajan sijaisuuksiin vaadimme sairaanhoitajan tutkintoa (amk- tai opistoasteen), tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Edellytämme yhteistyökykyä sekä kiinnostusta vanhustyöhön.

Tarjoamme työskentelyä vastaremontoiduissa, viihtyisissä, omissa 12 -asukkaan yksiköissä. Tiimin sairaanhoitajana sinulla on mahdollisuus kehittää yksikköä yhteistyössä sekä tuoda uusia toimintamalleja koko työyhteisöön. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Työnantajan kautta etuja ovat työterveyspalvelut Terveystalon kanssa, uimahallin käyttö, kuntosalivuoroja ym.

Rantakartanossa on hyvä ja osaava henkilökunta. Vanhusten hyvinvoinnista huolehditaan ja yhteishenkemme on hyvä. Teemme laadukasta työtä vanhusten parhaaksi. Meillä pääset tekemään työtä itsenäisesti vanhustyötä kehittäen. Saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Riitta Peltoniemi puh: 044-4793721, riitta.peltoniemi@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Valonkuja 1, 86300 Oulainen

Suggested jobs