Sairaanhoitaja

PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ


Sairaanhoitajan kesälomien sijaisuuksia osastolla

Hei, sinä valmis tai valmistuva sairaanhoitaja! Haluamme ammattitaitoiseen joukkoomme osastolle lisää sairaanhoitajia kesäksi. Potilaspaikkoja osastollamme on 28 ja päivittäinen vaihtuvuus on suurta. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme, että sinulla on joko terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys. Tai olet terveydenhuollon opiskelija, jolla on yli 2/3 opinnosta hyväksytysti suoritettuna. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.tk.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tarja Pajula puh. 02-486 41302 tai johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 02-486 41 202 tai 050-530 2194 Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä
Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 400:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Suggested jobs