Sairaanhoitajien kesälomasijaisuudet 3.5-30.9.2021 Kessoten kotihoitojen alueilla

Haemme sairaanhoitajia kuntayhtymän palvelukseen määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 3.5-30.9.2021. Ensisijaisina toimipaikkoina ovat Harjavallan, Kokemäen, Eurajoen ja Nakkilan alueen kotihoidot.

Sairaanhoitaja toimii lähihoitajille sairaanhoidollisena asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Sairaanhoitajan työkuva on vastuullinen ja olet yksi moniammatillisen tiimin jäsen. Vastaat osaltasi sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoitoprosessien toteuttamisesta. Osallistut myös asiakkaan päivittäiseen hoitotyöhön asiakaskäyntien yhteydessä. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukainen pätevyys. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Voit hakea sijaisuutta, jos olet hoitajaopiskelija, jolla on soveltuvaa harjoittelu-kokemusta. Sairaanhoitajaopiskelija, jolla on yli 140 op ja soveltuvaa kokemusta, voi työllistyä sairaanhoitajan sijaisuuteen suoritettuaan ensin LOVE-lääkehoitoluvan. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tartuntalain 48 § mukaiset rokotukset tulee olla voimassa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Otathan yhteyttä alueen kotihoitojen esimiehiin mahdollisimman pian, palkkaamme työntekijöitä heti sopivien löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Katri Einmaa p. 044 431 2741, Eurajoen alue
Kotihoidon esimies Kaarina Kivenmaa, p. 040 488 6229, Kokemäen alue
Kotihoidon esimies Tarja Kuvaja p. 044 747 5855, Nakkilan alue
Kotihoidon esimies Minna Silvennoinen, p. 044 432 5255, Harjavallan alue
Avopalvelupäällikkö Kirsi-Marja Polo, p. 0404886296
etunimi.sukunimi@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Kotipalvelu

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella on uudistettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut.


Osoite: Myllykatu 10, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb