Sairaanhoitaja

SAIRAANHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE 14.6. - 15.8.2021

Kangasalan kaupunki hakee terveysalan ammattilaista Mielenterveys- ja päihdepalveluihin sairaanhoitajan kesäsijaisuuteen.

Työsuhteen sijoituspaikkana on perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdeyksikkö Pilke.

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu päihde/korvaushoitotyö sekä matalan kynnyksen mielenterveystyö. Yhteistyö perusterveydenhuollon kanssa on kiinteä, työryhmä on moniammatillinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (amk-tutkinto, tai aiempi opistotason tutkinto, psykiatria suuntautumisvaihtoehtona). Edellytämme kokemusta päihde/korvaushoitotyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimi/verkosto ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta lyhytterapeuttisesta työotteesta.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähiesimies, psyk.sh Suvi Antila, puh: 03 5655 4050 tai sähköposti: suvi.antila@kangasala.fi

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Pilke-yksikkö

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs