Sairaanhoitaja

Laukaan kunnan kotihoidossa on tarjolla päivätyötä tekevän sairaanhoitajan eri mittaisia sijaisuuksia.

Hakijalta odotamme luontaisesti innostusta, vastuullisuutta, sitoutumista sekä kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Joustavuus ja huumorintaju olisi myös eduksi.
Toimisit hoitotyön asiantuntijana ja vastaisit omalta osaltasi asiakkaidemme kotona asumista tukevien palveluiden tuottamisesta. Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä asiakkaan toimintakykyä tukevaa työotetta. Jos tunnistat itsesi edellisestä, olisitko sinä meidän etsimä sairaanhoitaja. Oman auton käyttäminen on välttämätöntä.

Työpaikkana tarjoamme kehitysmyönteisen työyhteisön, arvostamme ja kannustamme avoimuuteen.

Sijaisuudet täytetään sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Sairaanhoidon opiskelijat myös huomioidaan. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta sekä työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset voimassa olevat lääkeluvat, tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi sekä hyvät IC-taidot.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika, 38,25/vk. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Riikka Lötjönen, p. 040 828 0081
Sähköposti riikka.lotjonen@laukaa.fi
Palvelupäällikkö Heidi Puttonen, p. 040 828 0187
sähköposti heidi.puttonen@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Suggested jobs