Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sairaanhoitajan toimi, jonka sijoituspaikkana on palvelussuhteen alkaessa Hoidon ja hoivan tulosalueella palvelukeskus Mainingissa.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme tehtävässä Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asukkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme kodinomaista ja kuntouttavaa hoivaa ikäihmisille palvelukeskuksissamme. Toiminnassamme korostuvat aito välittäminen, luottamuksellisuus ja arjen aktiivisuus kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön ja lääkehoidon ammatillisena asiantuntijana. Sairaanhoitajana osallistut palvelukodin hoivatyön jatkuvaan kehittämiseen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä palveluesimiehen kanssa. Viihdyt kanssamme, mikäli olet positiivisesti asioihin suhtautuva, oma-aloitteinen ja nautit oman työsi kehittämisestä muita tiimiläisiä ohjaten.

Arvostamme sinusta huokuvaa aitoa kiinnostusta ikäihmisten hoivaan ja hyviä kliinisiä taitoja. RAI- järjestelmän osaaminen katsotaan eduksesi.
Valmistauduthan todistamaan henkilöllisyytesi ja esittämään alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Henna Jokimäki p. 044 439 3750. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Suggested jobs