Sairaanhoitaja

Säkylän kunta hakee ikääntyvien palveluihin
SAIRAANHOITAJAA VARAHENKILÖSTÖÖN
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen.

Varahenkilöstössä työ on monipuolista, vaihtelevaa ja palkitsevaa. Sairaanhoitaja varahenkilönä työskentelet kotisairaalan sekä terveyskeskussairaalan alueella. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ on 3-vuorotyötä.
Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet sekä työyhteisösi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava opistotason tutkinto. Edellytämme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti (B). Tehtävä edellyttää Säkylän sosiaali- ja terveystoimen lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.
Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden mukaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Säkylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja: Ikääntyvien palveluiden päällikkö Niina Kuisma 050 517 1025 niina.kuisma@sakyla.fi ja sairaalapalvelujen esimies Taru Lehtimäki 050 5604413 taru.lehtimaki@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi 9.5.2021 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi hakulomakkeella. Voit myös toimittaa hakemuksen osoitteella kirjaamo@sakyla.fi.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikääntyvien palveluiden päällikkö Niina Kuisma 050 517 1025 niina.kuisma@sakyla.fi ja sairaalapalvelujen esimies Taru Lehtimäki 050 5604413 taru.lehtimaki@sakyla.fi

Lisätietoja

Säkylän kunta, sosiaali- ja terveystoimi

Säkylä on n. 6800 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Välskärintie 5, 27800 Säkylä

Suggested jobs