Sairaanhoitaja - Keravan kaupunki

Haemme hoitotyön ammattilaista vakinaiseen sairaanhoitajan palvelussuhteeseen 24.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu kuntouttavan hoidon osastolle. Kuntouttavan hoidon osasto on 36-paikkainen osasto, jossa hoidetaan pitkäaikaishoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osaston toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää potilaiden terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteena on lisäksi vahvistaa potilaan omia voimavaroja kuntouttavaa hoitotyön toimintatapaa noudattaen yhteistyössä potilaan, hänen omaistensa ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. ohjaus ja neuvonta (potilaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat), osaston toiminnan kehittäminen, vastuuhoitajana toiminen vuorossa sekä laadukkaan hoitotyön ja hyvän asiakaspalvelun toteuttajana toimiminen. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Toivomme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme jatko-opinnot kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja kokemuksen yksilövastuisen ja kuntouttavan hoitotyön kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin ja terveyteen dynaamisessa ja asiakaslähtöisessä toimintaympäristössä. Keravalla sinua odottaa iloinen, nuorekas ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko, jonka osaaminen ja kehitysmyönteisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Tarjoamme sinulle työntäyteisiä ja monipuolisia työpäiviä sekä vastuullisen tehtävän tarjoamia kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Hakuaika päättyy 27.7.2021 klo 15.00 Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kuntouttavan hoidon osaston esimies Tiina Valtonen, 040 318 3287, tiina.valtonen@kerava.fi sekä apulaisosastonhoitaja Kirsi Kosonen, 040 318 3610, kirsi.kosonen@kerava.fi

Lisätietoja

Keravan terveyskeskus, kuntouttavan hoidon osasto

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.


Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb